El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Paula Bonet, pintora i creadora d'èxit, en la Cambra de Comerç d'Alcoi, aquest dimecres

Conferència: Dimecres 27 a les 12. Cambra de Comerç. Entrada lliure

La pintora i escriptora de Vila-real ha estat convidada per la Cambra de Comerç d'Alcoi a fer una xarrada magistral dimecres 27 de febrer a les 12 del migdia en la seu cameral amb la intenció que conte com ha aconseguit triomfar en el difícil món creatiu.

Paula Bonet és un referent de la Pintura i de l'Escriptura. De fet, és de les més seguides en el panorama nacional i internacional i la consideren com un exemple d'empreneduria.

D'això és del que parlarà a la Cambra de Comerç (Sant Francesc 10) dimecres 27 des de les 12 del migdia, amb la dissenyadora de roba alcoiana, Silvia Soler, de presentadora, i també amb la presència del president de la Cambra, Pablo de Gracia.

Paula és autora de 9 llibres i ha exposat les seues obres per tot el món. Ara centra la seua carrera en la il.lustració, tot i que procedeix de la disciplina pictòrica de l'oli.

Currículum

Paula és llicenciada en Belles arts per la Universitat Politècnica de València, i va completar la seua formació a Santiago de Xile, Nova York i Urbino.
El seu treball se centra en la pintura a l'oli, el gravat i en la il·lustració. Ha exposat a Barcelona, Madrid, Porto, París, Londres, Bèlgica, Berlín, Santiago de Xile, València, Miami i Mèxic.

En la seua faceta d'escriptora d'èxit, acaba de publicar “Roedores | Cuerpo de embarazada sin enmbrión“, (Literatura Random House, 2018) , un llibre amb format de diari acompanyat d'un animalari pintat en el qual s'intenta comprendre la corporeïtat de l'absència per a il·luminar una d'aqueixes construccions alçades entre tenebres per tantes dones. A més d'aquest llibre, ha publicat 8 textos més.

A l'octubre de 2018 va rebre l'Alta Distinció de la Generalitat Valenciana sent guardonada amb la Medalla al Mèrit Cultural.
La seua obra ha agafat gran dimensió de la mà d'Internet, on s'ha expandit com la pólvora.
Actualment treballa en les pintures per a “El año del pensamiento mágico” (Literatura Random House, 2019) de Joan Didion.