El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’aparcament de La Riba estarà acabat a finals d’agost

El projecte està finançat al 90% pel programa d'Ajudes a Municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà.

El termini d'execució de l'obra era de quatre mesos i s'estan complint els plaços previstos. En total l'espai dotarà d'entre 100 i 120 places d'aparcament.

Les obres de l’aparcament de La Riba van arrancar quan van acabar les festes de Moros i Cristians i segueixen el terminis previstos, pel que s’espera que estiguen acabades en un mes (el període d’execució era de quatre mesos).

El projecte està finançat al 90% pel programa d'Ajudes a Municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Les obres consisteixen en l'adequació del solar com a aparcament amb entre 100 i 120 places en aquesta primera fase, podent-se ampliar a més en altres fases, així com l'enllumenat, recuperació de zona verda i clavegueram. L’empresa encarregada de les obres és TELMEX TECNOLOGICA GENERAL 21.

La zona facilitarà un espai per a aparcament públic, tant per al veïnat que viu en la zona com per a la gent que va als comerços i serveis del centre. Recordem que l’aparcament se situa a l’esquena dels carrers Sant Nicolau i Torre de les Maçanes.

El regidor d'Urbanisme, Jordi Martínez, indica que “en poc temps veurem un gran canvi en l'obra, quan retiren terres i comencen amb l'asfaltatge”, a més destaca que “aquesta actuació és molt necessària i demandada, millorarà la mobilitat i ens permetrà complementar i potenciar la zona de baixes emissions en el Centre”.