El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cita de la Mare de Déu amb Agres

Un instant de l'Aparició/ AM

Aquesta tradició porta fent-se des de el segle passat, al voltant de 1940.

La representació teatral tindrà lloc el divendres 24 i dissabte 25 d'agost a les 23:00, en la plaça de l'Assut d'Agres.

Torna altra vegada, com a tradició anual, la representació teatral de l'aparició de la Mare de Déu d'Agres, amb el suport del grup de teatre l'Aparició i sota la direcció d'Eric Francés Reig. Una obra, considerada d'interés turístic, que està escrita per Francesca Beneita, on es retrata l'aparició de la Mare de Déu a Agres al segle XV, concretament en 1484, i que compta amb una rica varietat de mites i folklore popular que retrata de manera espectacular l'època en què està situada.

Cal remarcar que l'obra disposa d'un gran esforç impressionant, i que és possible gràcies a tota la implicació tècnica i artística. Inclús s'ha arribat a involucrar a 50 actors i actrius i un equip tècnic de quasi 30 persones.

A més a més, cal destacar un detall molt curiós que té l'obra, i és que l'escenari és totalment natural, utilitzant la serra de Mariola com a localització. Aquesta acció li dota d'una major força a les actuacions i el context, fent que l'espectador es quede meravellat amb l'espectacle.

Per a tots els interessats, l'obra es podrà veure el divendres 24 d'agost i el dissabte 25 a les 23:00, en la plaça de l'Assut d'Agres.