El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

EN DIRECTE | Inauguració de la III Fira Modernista d'Alcoi

EN DIRECTE | Inauguració de la III Fira Modernista d'Alcoi

Com en les grans ocasions a Alcoi, la Setmana Modernista també té descobriment de cartell. Amb aquest acte es dóna el tret d'eixida de forma oficial a aquesta setmana ja consolidada. Ací podeu veure en directe com és l'acte.

Més informació

EN DIRECTE | Inauguració de la III Fira Modernista d'Alcoi

L'Aparició posa el punt final a les festes de Moros i Cristians

Sant Jordiet ha aparegut en l'alt del castell llançant les seues fletxes. I un llarg castell de focs d'artifici disparat des de Santa Maria ha deixat bocabadats durant minuts els espectadors. 

Álvaro Santacreu ha fet el que havia de fer: convertir-se en Sant Jordiet, aparéixer la torre del castell a lloms d'un cavall blanc, i salvar la ciutat amb les seues fletxes. Una plaça d'Espanya de gom a gom li esperava amb emoció, i moltes veus juntes han cantat l'Himne d'Alcoi, i igual que s'enceta la trilogia, es tanca la festa. 

Enguany el castell de focs d'artifici ha sigut un èxit, llarg i variat, i disparat des del terrat de l'església de Santa Maria. I en acabar, desenes de persones han seguit la carrossa de Sant Jordiet per tal d'aconseguir una de les simbòliques fletxes.