El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'App de la Fundació Caixa Ontinyent compta amb més de 5.000 decàrregues i incorpora el tercer conte

App de la Fundació de Caixa Ontinyent / AM

Aquesta eina té l'objectiu d'acostar conceptes bàsics financers als més xicotets d'una forma divertida i a través de les noves tecnologies.

'El porquet estalviador' és el tercer conte que es pot trobar a l'App interactiva de la Fundació Caixa Ontinyent. Aquesta eina té l'objectiu d'acostar conceptes bàsics d'educació financeraals més xicotets d'una forma divertida i a través de les noves tecnologies. Compta ja amb més de 5.000 descàrregues des de la seua posada en marxa.

L'App interactiva de la Fundació Caixa Ontinyent “Els contes de Dino” ja inclou, un nou títol de la col·lecció de contes infantils d'educació financera: “El porquet estalviador”. Amb aquest títol, l'App compta ja amb tres dels cinc títols que formen la col·lecció, que se suma a “La llegenda del pacte de fraternitat” i “Dino i els diners”. Està previst que en els pròxims mesos s'incloguen els dos següents “Històries de l’explorador” i “Calixta la periodista”.

Està destinat a xiquets de fins a 12 anys i es pot descarregar en els Stores tant d'Android (Play Store) com d'Apple (Apple Play). A més, està disponible en tres idiomes: castellà, valencià i anglès i permet triar entre llegir o escoltar el conte. A més, i complint amb la seua finalitat educativa, en finalitzar la lectura es poden realitzar activitats relacionades amb la lectura per a afermar coneixements.

Cal destacar que aquesta col·lecció de contes ha merescut distints premis. Alguns són el premi a la divulgació financera, atorgat per la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers (FEBF), i el Premi a la millor Obra Social i Educació Financera de 2018 concedit per la Revista Actualitat Econòmica. Un treball impulsat des de la Fundació Caixa Ontinyent, a través del seu programa d'educació financera, “Finança’t” posat en marxa en 2016 i que realitza una labor de formació i divulgació destinada a públics de diferents perfils, amb prop de 30.000 usuaris. “Finança’t” compta amb activitat online a través del seu web i les seues xarxes socials, en les quals difon aspectes d'actualitat i acosta, de manera amena informació i recomanacions conscient que com més gran siga el coneixement més fàcil resultarà gestionar l'economia personal i familiar.