El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'App interactiva de contes infantils de la Fundació Caixa Ontinyent arriba a les 15.000 descàrregues

Logo de l'App "Els Contes de Dino"

Aquesta col·lecció de contes ha merescut el premi a la divulgació financera i el Premi a la millor Obra Social i Educació Financera de 2018.

L’App “Els contes de Dino“ compta amb quatre contes infantils d’educació financera i están disponibles en valencià, castellà i anglés tant per a Android com per a IOS.

“Contes de Dino” ha arribat a les 15.000 descàrregues, una xifra que demostra el bon acolliment de l’aplicació i el compliment del seu objectiu divulgatiu.

De moment, compta amb quatre dels cinc contes de la col·lecció de contes infantils d’educació financera: “La llegenda del pacte de fraternitat”, “Dino i els diners”, “El porquet estalviador” i “Històries de l’explorador” i  està previst que al llarg del mes de juliol s'incorpore l'últim dels contes “Calixta la periodista”.

L'aplicació, que es va estrenar el mes de juliol de 2020, té per objectiu acostar conceptes bàsics als més xicotets d'una forma divertida i a través de les noves tecnologies.

EL projecte està destinat a xiquets de fins a 12 anys i es pot descarregar en els Stores tant d'Android (Play Store) com de IOS (Apple Play). A més, està disponible en tres idiomes: castellà, valencià i anglés i permet triar entre llegir o escoltar el conte. Per una altra banda, i complint amb la seua finalitat educativa, en finalitzar la lectura es poden realitzar activitats relacionades per a afermar coneixements.

Aquesta col·lecció de contes ha merescut el premi a la divulgació financera, otorgat per la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers (FEBF), i el Premi a la millor Obra Social i Educació Financera de 2018 concedit per la Revista Actualitat Econòmica.