El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’ARAMULTIMÈDIA F.S. busca retrobar-se amb la victòria sense èxit (2-0)

AM - Arpa

Dues errades puntuals i dos golsen contra

Tercera derrota consecutiva per a l’ARAMULTIMÈDIA F.S. que segueix allunyant-se dels llocs d’ascens en un partit on cap dels dos equips va fer un joc vistós, però l’Arpa Textiles fou qui s’emportava els 3 punts guanyant el partit per 2 gols a 0.

L'ARAMULTIMÈDIA F.S. ha tractat de tornar a la bona senda i enganxar-se de nou a la lluita de dalt de la taula, però no va ser possible tot i que el rival tampoc estava passant pel seu millor moment.

Els nostres s'han vist incapaços de crear perill al porter rival i, malgrat el bon partit defensiu, dues errades puntuals van ser suficient per a propiciar dues contres en les quals l’Arpa no va perdonar. El nerviosisme d’un equip al qual no estan eixint-li les coses al camp es va notar des de la tensió al primer minut fins al desconcert amb el marcador en contra.

A més del resultat, les males notícies no es queden en això, l’AM acumularà una baixa per sanció i dos per lesió per al pròxim partit contra el ZN Viajes Petanca Team que ara mateix es situa 5é a un punt del líder.