El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Aramultimèdia F.S. finalitza la primera volta en llocs d’ascens

Classifiació

Aquesta setmana es disputava l’última jornada de la primera volta al campionat de futbol sala comarcal en totes les seues divisions. L’Aramultimèdia F.S. començava com a 6é classificat, dues posicions per davall dels 4 equips que ocupaven els llocs d’ascens, no obstant això, la seua victòria per 4-2 davant l’Electrodomésticos Pastor i les derrotes de CD Milan i CD Futbito, complien els requisits necessaris perquè els nostres avançaren fins al 4t lloc de la taula, l’últim en ser premiat amb l’ascens a segona divisió.

El partit va tindre un domini de l’AM en quasi totes les fases del joc, de fet, Eder i Fco.Javier marcaven als primers minuts de partit posant terra de per mig al marcador. El partit pareixia lleugerament controlat, però una distracció defensiva permetia als rivals retallar distàncies i aplegar al descans 2-1.

La segona meitat va seguir la tònica de la primera i Toni va sentenciar l’encontre amb dos gols més. En els últims 10 minuts l’Electrodomésticos Pastor sense res a pedrer va intentar ser més ofensiu i atacar de 5 en algunes jugades, el qual es va permetre marcar el segon gol, però ja sense cap repercussió per a la victòria final.

El camí fins al final de la lliga encara és molt llarg i els nostres deuran tractar de millorar les xifres si volen assegurar-se seguir en aquestes posicions al final del campionat, ja que tot està molt igualat i tots els punts seran importants. De moment no s’ha aconseguit res més que una dosi important de moral per a seguir lluitant i un mínim avantatge del qual no es poden fiar.