El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'ARAMULTIMÈDIA FS torna a sumar de 3 i recupera la primera posició (1-0)

L'únic gol ha sigut de Ribe

Per primera vegada en aquesta temporada l’ARAMULTIMÈDIA F.S. ha aconseguit acabar un partit deixant la seua porteria sense perforar, un gran pas per estar en el més alt de la classificació i per a sumar aquesta setmana davant L’Alqueria d’Aznar una nova victòria, ja que un solitari gol per part de Jorge Ribera va ser determinant.

L’ARAMULTIMÈDIA portava dues jornades sense guanyar, la qual cosa havia fet que l’equip perdés la primera posició, però, aquesta setmana, coneixedors de que es necessitava eixir amb un punt més de concentració defensiva per tal d’evitar gols rebuts als primers minuts del partit (com havia passat als anteriors encontres), van saber evitar les internades del rival i no van encaixar cap gol.

Com hem assenyalat el rival va crear poques ocasions tant a la primera com a la segona meitat, però a l’ARAMULTIMÈDIA tampoc li va ser fàcil aconseguir marcar per la bona actuació del porter de l’Alqueria i, a l'igual que l’anterior jornada, l'expulsió de dos jugadors durant la segona meitat va fer perillar el partit.

Aquesta victòria unida a l’empat del líder, el Promonova Santa Ana, fan que l’ARAMULTIMÈDIA  recupere el liderat amb un punt d’avantatge sobre l’Arpa Textiles. La pròxima setmana defendran la primera posició contra un dels perseguidors, La Caldera F.S.