El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'arquitecta alcoiana Zaira Montllor participa en la Biennal d'Arquitectura de Venècia

El projecte de Zaira Montllor
El certamen italià se celebra en aquest 2018 del 26 de maig al 25 de novembre

Zaira Montllor és una de les arquitectes espanyoles que participa en la Biennal d'Arquitectura de Venècia 2018. Afirma estar "molt emocionada" perquè ha estat una de les seleccionades per formar el Pavelló d'Espanya del certamen italià. En el seu projecte es pot veure a la mateixa Zaira Montllor com a model amb un disseny parametritzant el seu cos i tallant les peces amb una màquina de control numèric

Zaira Montllor és una de les arquitectes espanyoles que participa en la Biennal d'Arquitectura de Venècia 2018. Afirma estar "molt emocionada" perquè ha estat una de les seleccionades per formar el Pavelló d'Espanya del certamen italià. En el seu projecte es pot veure a la mateixa Zaira Montllor com a model amb un disseny parametritzant el seu cos i tallant les peces amb una màquina de control numèric.

La Biennal d'Arquitectura de Venècia, en l'any 2018, se celebra del 26 de maig fins al 25 de novembre. Malgrat la gran notícia de la tasca d'una alcoiana fora de les fronteres del territori espanyol, Montllor reconeix que "els arquitectes encara estan sumits en la bombolla immobiliària i es mouen per interessos comercials".

En aquest enllaç podeu veure la participació de l'alcoiana Zaira Montllor en la Biennal de Venecia.