El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'arribada dels Reis Mags a Benilloba ocasionarà talls de trànsit en la carretera de Cocentaina

L'arribada dels Reis Mags està prevista per al dia 5 de gener a partir de les 18.30 hores per la carretera de Cocentaina.

Entre les 18.30 i les 19.30 hores del 5 de gener està previst que es talle al trànsit a la carretera de Cocentaina, concretament en la cruïlla de Benifallim i Benilloba. Aquesta mesura s'ha pres per afavorir l'arribada de Ses Majestats al municipi de Benilloba.

Els patges reials seran els responsables d'acompanyar a ses Majestats, il·luminant la Cavalcada fins a l’entrada Benilloba, des d'on començaran un recorregut pel municipi. Amb el recorregut es visitarà l'església, i a més els patges pujaran fins a les balconades del poble per a repartir regals.

Cap d'Any i Volta dels Quintos

Com és habitual a Benilloba, els Quintos han estat els encarregats de donar la benvinguda a l'any 2019 des de la  plaça de l'Església, on les campanades han sonat per a donar l'entrada al nou any. Durant el primer dia de l'any els Quintos 2018 han visitat a l'alcaldessa Ana Delia Gisbert, i han recorregut el poble cantant i venent calendaris amb què finançar les activitats del grup.