El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'L'art comportament' de Solbes Arjona és la nova proposta per a l'IVAM CADA ALCOI

Arjona i Vincent estaran treballant a partir d'aquest dimecres 13 de febrer en les instal·lacions de l'IVAM CADA, elaborant l'obra que serà exposada. El públic es podrà apropar per veure treballar els dos artistes.

El veterà artista alcoià formarà part de la nova proposta expositiva de la 'Factoria Creativa', l'espai de l'IVAM CADA ALCOI gestionat per l'Ajuntament. 'Art comportament', que així s'anomena la proposta, també inclourà el treball del fotògraf Lucio Abad i de l'artista urbà Vincent Company. L'obra conjunta s'exposarà a partir de l'1 de març a la segona planta del centre d'art.

Arjona i Vincent estaran treballant a partir d'aquest dimecres 13 de febrer en les instal·lacions de l'IVAM CADA, elaborant l'obra que serà exposada. L'obra d'Arjona s'ubicarà a la sala de vídeo art de la 'Factoria Creativa', on l'artista farà gala del seu particular estil mitjançant llenços de gran format. L'acció es registrarà en video i posteriorment es projectarà a la mateixa sala junt el llenç. Vincent Company exposarà a l'espai 'Ordit', treballant sobre la base d'un retrat i realitzant variacions d'aquesta mateixa peça. Pel que fa a l'aportació de Lucio Abad, aquesta estarà conformada per 16 imatges amb la figura protagonista de Solbes Arjona; estarà a l'espai 'Trama'. Paral·lelament a l'exposició s'ha previst un concert amb la participació del mateix Arjona al piano, que acompanyarà melòdicament la rítmica generada per un futbolí.

Per a la resta de plantes de l'IVAM CADA ALCOI el regidor Raül Llopis ha confirmat que la fundació CAM seguirà apostant per l'exposició 'Origenes' a la planta baixa. En la planta gestionada per l'Institut Valencià d'Art Modern se substituirà l'actual retrospectiva d'Eusebio Sempere per l'exposició «Pintura espanyola en la col·lecció de l'IVAM, 1950-1995».

Els tres artistes acompanyats del regidor de Cultura, Raül Llopis