El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Art Contemporani propietat de la Generalitat es pot visitar ara a Alcoi i Bocairent, gràcies a la capitalitat cultural

Les dos exposicions es poden visitar fins al 29 d'agost. 

AMB VÍDEO. Alcoi acull la mostra 'Paisatges Quotidians', de tres artistes, entre ells l'alcoià Damià Jordà. 

Alcoi i Bocairent són les dos capitals culturals de la Comunitat Valenciana durant part d'aquest 2021, i per això, des del Consorci de Museus valencians han portat fins a les dos ciutats dos mostres amb part de la col·lecció d'art contemporani adquirida per la Generalitat.

El director del Consorci de Museus, José Luis López-Pont, i la secretària autonòmica de cultura i esport, Raquel Tamarit, han visitat aquest 18 de juny les dos exposicions a Alcoi i Bocairent. En el vídeo, visitem 'Paisatges Quotidians' a la Capella de l'Antic Asil d'Alcoi, i on tres artistes mostren la seua perspectiva sobre l'urbanisme ferotge al territori valencià.

I a Bocairent, tenim la mostra 'Processos de transformació', al Museu Antoni Ferri. Quatre artistes exploren sobre els processos de transformació de la societat hui en dia. 

Dos cites úniques durant els pròxims mesos, fins al 29 d'agost, per aprofitar la Capitalitat Cultural d'Alcoi i Bocairent.