El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’art dels joguets de les nostres comarques, ara en una exposició col·lectiva

Joguets

Els interessats en participar poden consultar les bases on s’especifiquen les qüestions tècniques

‘Històries de joguets’ és l’exposició col·lectiva que s’exposarà a Ibi a partir del 16 de juliol. Els artistes i creadors poden presentar les seues propostes de pintura, escultura o videoart per participar en la mostra.

Els interessats en participar poden consultar les bases on s’especifiquen les qüestions tècniques, terminis i com s’ha de fer el lliurament de les obres. El primer pas és enviar les dades personals de nom, cognoms, DNI, adreça, correu electrònic i telèfon abans del 15 d’abril a info@museojuguete.com.

‘Històries de joguets’
és possible gràcies al Museu Valencià del Joguet d'Ibi en col·laboració amb l'Associació Cultural Engafat i amb el suport de l'Ajuntament d'Ibi, organitzen la 5a convocatòria per a l'exposició col·lectiva. Es tracta d'una convocatòria oberta a creadors de qualsevol àmbit amb l'objectiu d'oferir una visió artística dels joguets la fabricació dels quals va ser la principal ocupació de les gents de la zona de la Foia de Castalla durant molts anys.

Amb les obres presentades es realitzarà una exposició temporal en el Museu del Joguet que s'obrirà al públic el dia 16 de juliol i es podrà visitar fins a finals de setembre de 2021. La celebració d'una inauguració oficial dependrà de la situació en què ens trobem en aqueixes dates. Amb totes les obres presentades s'editarà un catàleg.