El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'art digital s'emplaça en l'IVAM CADA amb l'exposició mundial 'The Wrong'

L'exposició «The Wrong» estarà en la planta municipal de l'IVAM CADA ALCOI de l'1 de novembre fins a l'1 de març de 2020.

La tercera planta de l'IVAM CADA ALCOI, acull el projecte del Consorci de Museus, 'The Wrong new digital art biennale', un esdeveniment global que se celebra a escala mundial i de manera simultània en diferents espais tant virtuals com físics. L'exposició es podrà visitar des de l'1 de novembre fins a l'1 de març de 2020.

The Wrong és un esdeveniment que se celebra a escala mundial i de manera simultània en diferents espais tant virtuals com físics. Enguany s'organitza la quarta edició, que tindrà presència per primera vegada en el País Valencià. Serà mitjançant l'exposició 'Epicentre', amb seu a diferents localitats valencianes, entre elles, Alcoi.

Epicentre reuneix més de 420 obres d'art digitals de 132 artistes internacionals, distribuïdes en més de 20 institucions culturals. La manera d'accedir a les obres és a través d'encaminadors que es distribueixen per diferents punts dels centres culturals, dispositius desenvolupats per a mostrar art digital a totes les persones pròximes amb un telèfon intel·ligent o tauleta, a través d'una connexió wifi. Així mateix per a facilitar l'accés a les obres d'art en algunes poblacions s'han instal·lat també pantalles de vídeo.

Aquesta quarta edició de 'The Wrong' es podrà visitar des de l'1 de novembre de 2019 fins a l'1 de març 2020 i compta amb més de 180 curadors que han seleccionat més de 2.000 artistes per a mostrar el seu treball en 150 pavellons, ambaixades i encaminadors, en més de 100 ubicacions a tot el món, i en internet.

La Biennal se celebra en altres ciutats espanyoles com Madrid, Santander, Bilbao o Palma així com en altres punts de la geografia mundial, com ara Londres, París, Roma, Amsterdam, Bangkok, Beirut, Nova York, Chicago o Buenos Aires. En la passada edició The Wrong (de novembre de 2017 a gener 2018) va registrar 12 milions de visitants.