El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'ASJ lliura mantes, edredons i joguets a tres col·lectius locals

Serà aquest diumenge 3 de gener a partir de les 12 hores al pati del Museu de la Festa, i comptarà amb la presència d'enviats especials dels Reis d'Orient. ARAMULTIMÈDIA estarà allí per a portar-te imatges de tot.

Serà en un acte controlat al pati del Museu de la Festa. Els paquets estan dirigits als xiquets del Teix, les víctimes de violència de gènere de l'associació ACOVIFA i les persones amb diversitat funcional usuàries d'ASPROMIN. 

L'Associació de Sant Jordi ha preparat un emotiu acte per aquest diumenge 3 de gener, en el que lliurarà mantes, edredons i joguets a tres col·lectius alcoians: ASHPROAL, ACOVIFA i El Teix. S'ha preparat el pati del Museu de la Festa, el MAF amb decoració, i vindran enviats especials dels Reis d'Orient que "han avançat la seua arribada a la ciutat atenent a la sol·licitud de l'Associació de Sant Jordi". 

L'acte comptarà amb totes les estrictes mesures actives ara mateix contra la COVID-19. El finançament és gràcies a la Fundació la Caixa, i col·labora el Club de Futbol Ciutat d'Alcoi amb l'organització del seguici reial de patges i emissaris. El personal de l'ASJ supervisarà la seguretat de l'acte i atendrà les persones que assistisquen. 

Des de l'Associació de sant Jordi expliquen que aquest lliurament de regals nadalencs és una tradició que es va iniciar l'any 2013 i enguany l'ASJ "ha assumit la seua organització total al no poder registrar-se intercanvi de paquets ni objectes interpersonals".

A l'acte està previst que acudisca la directora de l'Obra Social de la Fundació la Caixa, la regidora de Benestar Social i la directiva de l'Associació de Sant Jordi.