El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'ASJ preguntarà al món fester quins actes celebrar abans que acabe l'any

Tant ASJ com Ajuntament ja han mostrat la seua intenció d'esperar a poder celebrar unes festes "com sempre les hem conegut". 

Anuncien una assemblea el 10 de juny amb representants de les filaes, per decidir "quins actes proposem per a fer després de l'estiu", tot i això tenint en compte que es podran celebrar actes festius però amb restriccions importants. 

El president de l'Associació Sant Jordi Juan José Olcina, i la regidora de festes, Carol Ortiz, han facilitat un vídeo després de la reunió amb la conselleria de Sanitat per a saber quines seran les restriccions per a les festes populars després de setembre. No s'ha concretat quines seran, perquè dependrà de l'evolulció de la pandèmia i de la vacunació els pròxims mesos, però sí que es permetrà celebrar algun acte festiu. 

Tant ASJ com Ajuntament ja mostraren ahir la seua intenció d'esperar que les festes es pogueren celebrar "en plenitud", però ara anuncien que el 10 de juny hi haurà una assemblea de l'ASJ Sant Jordi per a decidir si algun acte se celebra després de l'estiu.

La regidora de festes Carol Ortiz diu que es farà el possible per les festes com més prompte millor, però assegurant la salut de les persones i perquè "els alcoians i alcoianes no perden el vincle amb la seua festa".