El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'ASJ trau a concurs els serveis audiovisuals

Les propostes han d'incloure una memòria tant tècnica com de mitjans humans, per assegurar que tenen capacitat de cobrir tots els actes festius.

Busquen una empresa que grave amb qualitat tots els actes festers, no sols en la trilogia, sinó al llarg de tot l'any. El preu màxim és de 7.000 euros i es valorarà especialment el detall de tots els mitjans tècnics i humans disponibles. El termini per a presentar propostes conclou el 15 de gener. 

L'Associació de Sant Jordi busca nova empresa per a enregistrar tots els actes festius dels Moros i Cristians d'Alcoi. Expliquen que "era el moment de renovar l'empresa encarregada", i seguint "el projecte de l'actual Junta Directiva de màxima transparència", han decidit fer un concurs per triar la nova empresa.

El contracte és per a un any, amb un període de prova de sis mesos, i renovable anualment. El preu màxim és de 7.000 euros, i les propostes poden presentar-se fins al 15 de gener del 2020. Ací pots descarregar les bases concretes on es detallen tots els actes a gravar.

Les propostes han d'incloure una memòria tant tècnica com de mitjans humans, per assegurar que tenen capacitat de cobrir tots els actes festius, tant en la trilogia com al llarg de l'any. També s'ha de determinar un interlocutor "clar i definit, amb figura dedicada". Serà la Junta Directiva de l'ASJ qui prenga la decisió final.