El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'associació 'Alcoi Industrial' i la Universitat d'Alacant signen un acord de col·laboració

Seu de la Universitat d'Alacant a Alcoi (c/Sant Francesc, 10)

El document a signar entre les dues institucions es constitueix com un acord marc de col·laboració envers les actuacions conjuntes en el foment del patrimoni industrial. La signatura s'escenifica aquesta vesprada a les 19 h a la seu de la Universitat d'Alacant (UA) en Alcoi.

El president d'Alcoi Industrial, Enrique Masià, comenta que l'acord "és una carta d'intencions perquè ambdues institucions treballen conjuntament pel patrimoni d'Alcoi". Així doncs, l'acord atorgaria cobertura legal a l'aprovació de pressupostos per a realitzar actuacions concretes, com puga ser una exposició o l'inici d'una línia d'investigació.

Segons Masià, la mesura s'emmarca en la xarxa de relacions institucionals en què 'Alcoi Industrial' està treballant. De moment s'han tancat pactes de col·laboració amb la Universitat Politècnica de València, l'Ajuntament d'Alcoi i el Col·legi d'Arquitectes de la Comunitat Valenciana. D'altra banda, hi ha propostes per signar acords amb la Cambra de Comerç d'Alcoi, el Col·legi d'Enginyers de la Comunitat Valenciana, l'Associació de Sant Jordi, i l'Associació d'empresaris tèxtil.