El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'associació Alcoy Industrial organitza una conferència sobre ciberseguretat en les empreses

La conferència tindrà lloc el dijous 10 de gener a les 19.45 h en el Saló Rotonda del Círculo Industrial (c/Sant Nicolau, 19).

Anomenada 'Indústria 4.0: Cloud i Ciberseguretat en les empreses' aquesta conferència posarà el focus d'atenció en les possibilitats i amenaces de les Tecnologies de la Informació i Comunicació per a empreses i persones en la 4ª Revolució Industrial. Estarà impartida per l'enginyer informàtic Luis Samblas Pena.

L'analista programador de sistemes i xarxes al Campus d'Alcoi de la UPV parlarà sobre els serveis en el núvol, el hacking amb Google, la seguretat en aplicacions de comerç electrònic o la confidencialitat en la informació. També ho farà sobre plans de seguretat, emmagatzematge d'informació en el núvol, pla de continuïtat de negoci i frau en línia entre altres temes. Tot açò amb demostracions en temps real.

Des de Alcoy Industrial asseguren que la conferència respon a una estratègia de "posada en valor del nostre passat però amb projecció de futur", i s'emmarca dins del Cicle de Conferències dedicades a la Indústria, amb motiu del seu 150é Aniversari del Círculo Industrial.