El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’associació AVANZAR visita la rehabilitació a l’Edifici del Viaducte del Campus d’Alcoi de la UPV

S’han agendat algunes millores a considerar, sobretot les que tene que veure amb la senyalística.

L'Edifici del Viaducte del Campus d'Alcoi de la UPV necessitava de reformes per poder facilitar l'accesibilitat a les persones que tenen diversitat funcional. Després de la inversió de 350.000€ per fer-les possibles, alguns membres de l'associació AVANZAR han pogut comprovar in situ la reforma realitzada i opinar sobre futures millores.

L'Edifici Viaducte del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha rebut la visita de diferents membres de l'Associació AVANZAR, persones amb diversitat funcional. L'associació ha pogut comprovar de primera mà les actuacions i millores pel que respecta a l'accessibilitat després de l'execució de les obres de rehabilitació de l'immoble, en el qual la Universitat ha invertit més de 350.000 euros.

La visita s'ha emmarcat en el Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional i segons indica José María Gadea, subdirector de Dinamització Interna i Col·legi Major, “la visita tenia com a objectiu mostrar a aquesta entitat les reformes realitzades, analitzar-les i contrastar-les amb AVANZAR. Consideràvem que era oportú fer partícips a les persones amb problemes de mobilitat per a així detectar in situ si es pot aplicar alguna millora concreta. Les opinions dels usuaris van ser molt positives referents a la funcionalitat de les reformes”.

S’han agendat algunes millores a considerar, sobretot les que tene que veure amb la senyalística.