El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Associació ‘Belenista Santa Rosa’ llença el IX Concurs de Betlems Ciutat d’Alcoi

Les bases es poden consultar ací i a més es pot accedir al triptic amb informació sobre els horaris per visitar els betlems exposats ací.

Hi ha tres categories en les que poder participar: a nivell familiar, a nivell escolar i per part d'associacions, institucions o filaes. Cada categoria tindrà tres premis i a més hi haurà un premi extraordinari per originalitat. Les inscripcions poden fer-se des del 29 de novembre fin el 17 de desembre seguint les instruccions que s'arrepleguen a les bases del concurs.

Es convoca la IX edició del Concurs de Betlems Ciutat d’Alcoi, una activitat organitzada des de l’Associació ‘Belenista Santa Rosa’ cada any.

El concurs és d’àmbit local i es divideix en tres categories: betlems familiars, betlems escolars i betlems d’Institucions, associacions i filaes.

En total hi haurà tres premis per a cadascuna de les categories, a més d’un premi especial on es valorarà l’originalitat.

La inscripció es pot fer a partir d'aquest mateix 29 de novembre fins el 17 de desembre omplint les dades sol·licitades al final de les bases i enviant-les al correu electrònic: asbesaro@hotmail.com

Les bases es poden consultar ací. Es recomana llegir bé les instruccions com a conseqüència d’alguns canvis fets a les bases per la pandèmia.

També podeu accedir al tríptic de l’associació amb informació sobre els horaris per visitar els betlems exposats ací.