El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Associació Betlemista de Santa Rosa celebra la Gala Premis VIII Concurs de Betlems Ciutat d'Alcoi 2020

Escena de l'Adoració Betlem de l'Associació Betlemista de Santa Rosa / Foto: Fotograma de la Gala Premis VIII Concurs de Betlems Ciutat d'Alcoi 2020.

Es pot gaudir de la Gala Premis VIII Concurs de Betlems Ciutat d'Alcoi 2020 al canal de youtube de l'entitat.

A pesar de les circumstàncies, l’Associació Betlemista de Santa Rosa ha realitzat la seua tradicional gala de premis amb un format virtual. Han anunciat els guanyadors i els trofeus seran repartits una vegada siga segur fer-ho.

Un any més l’Associació Betlemista de Santa Rosa ha guardonat els millors Betlems a les tres categories que té el concurs. Com bé explica el president, Paco Guillem, la celebració ha hagut de ser diferent i s’han vist obligats a “reinventar-nos, cosa que sabem fer bé”.

Els tres primers premis per a la categoria familiar han sigut per a: Noemí Nácher, Jesús Iraola i Jorge Javier Tendero. A la categoria escolar han sigut reconeguts els col·legis: Horta Major, Esclaves i Sant Roc. La tercera categoria d’associacions, filaes i aparadors han guanyat: Grup de Danses el Carrascal, Clínica Oftalmológica Optimil i la Papelería Natura. Per últim, Ricardo Pons ha aconseguit el premi a l'originalitat.

En aquesta edició dels premis s’han vist vídeos i fotos dels Betlems presentats a les diferents categories del concurs. A més han participat de forma telemàtica amb un vídeo la regidora de Festes, Carol Ortiz i el regidor de Cultura, Raül Llopis. Els dos han donat l’enhorabona a l’Associació Betlemista de Santa Rosa per haver sabut mantenir la tradició a pesar de la covid i fer aquest estrany Nadal un poc més Nadal gràcies als premis i als seus Betlems.