El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació CORATGE d'Alcoi i comarca ix al carrer per ajudar les persones amb dany cerebral

Una de les taules, aquest divendres

Aquest divendres han instal.lat taules informatives en diferents punts d'Alcoi per a informar la ciutadania sobre l'entitat i el suport que li donen els malalts d'ictus i altres mals cerebrals

L'Associació de familiars i afectats amb dany cerebral adqurit d'Alcoi i comarca -CORATGE- ha eixit al carrer d'Alcoi per a visibilitzar-se i per a informar la ciutadania de la seua existència i de l'ajuda que li poden donar aquelles persones (i als familiars) que han patit un ictus o alguna malaltia relacionada amb el cervell.

És una associació molt jove, però molt activa. Evidentment necessiten recursos, per això han instal·lat a diferents punts d'Alcoi taules per a informar i recaptar fons. Disposen d'un local (Carrer La Sardina 13, a la Zona Alta) i d'uns serveis d'atenció als malalts i a les persones que els cuiden. Cada vegada més, els danys al cervell són més comuns, sent el més habitual l'ictus. CORATGE acull a totes les persones afectades per informar-los de la malaltia, també per ajudar-los en la lenta recuperació i per suposat, a previndre.

Són un fort nexe d'unió entre els professionals i els afectats i fomenten la rehabilitació i integració social de les persones afectades per les malalties del cervell (paràlisi, traumatismes, ictus, etc.). Per últim entre els seus objectius passa la sensibilització i fer visible a la població en general la realitat humana i social dels malalts.

Per a més informació i per a fer-se socis, la quota és de 30 EUROS A L'ANY, cal telefonar al 966114504 o 610029895.

El seu FACEBOOK és: https://www.facebook.com/coratgealcoy/