El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació d'Alzheimer d'Alcoi presenta la programació pel Dia Mundial de l'Alzheimer

Interior del Centre de dia d'Alcoi/AM

Des del dia 18 de setembre fins al 28 es realitzaran diverses activitats per a reivindicar i col·laborar amb l'associació

L'Associació de Familiars i Amics de Malalts d'Alzheimer ha organitzat entre els dies 18 i 28 de setembre, cinc jornades amb activitats, en les quals conviden a tota la població a participar per a conscienciar d'aquesta malaltia.

Aquesta programació es fa amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer que se celebrarà el dia 21 de setembre. La presidenta de l'associació, Lirios Aracil ha destacat que aquesta campanya amb el lema "Alzheimer ConCiencia Social" té com a objectiu fer una sèrie de reivindicacions: "En primer lloc, centrem les nostres reivindicacions en la necessitat de conscienciar i abordar l'Alzheimer de forma integral tant pel pacient, com del cuidador i que es respecte la dignitat dels dos, i en segon lloc, reivindicar el recolçament i compromís de la ciència perquè puga erradicar la malaltia i les seues conseqüències".

Algunes d'aquestes activitats són taules petitòries, el Café de l'Alzheimer, jornades de Zumba Fitness. A més, en altres activitats hi haurà col·laboració d'entitats o personalitats, com per exemple a la presentació del Calendari Solidari, que comptarà amb el patrocini de la Capitania de la Filà Magenta del pròxim any 2019.

 

La presidenta de l'associació, a més, també ha volgut agrair a totes les entitats i personalitats que participen i col·laboren en les activitats. Aquesta es la programació: