El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi porta “Nabucco” després de dos anys sense òpera al Teatre Calderón.

Cartell "Nabucco"
  • Arriba l'òpera "Nabucco" el 6 de març al Teatre Calderón d'Alcoi.
  • Les entrades es poden aconseguir en la oficina de l'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi, en la taquella del Teatre Calderón o en la següent web. 

Després de més de dos anys sense òpera al Teatre Calderón d'Alcoi, arriba “Nabucco”, la tercera òpera del compositor italià Giuseppe Verdi de la mà de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi.

El pròxim dissabte 6 de març a les 19 h, el Teatre Calderón d’Alcoi acull de nou el gènere de l’òpera amb la representació d’una de les obres més importants del repertori italià del S. XIX: “Nabucco”. Aquesta va ser la tercera òpera de Giuseppe Verdi i amb ella va aconseguir un gran triomf i el seu reconeixement per tota Europa. La tragèdia lírica es representarà en la seua versió original en italià amb subtítols en espanyol.

La representació la protagonitzaran els Solistes i l'Orquestra Simfònica d’OPERA 2001 amb l’acompanyament del Coro Líric Sicilià. Pel que fa a la coproducció, està en mans d’Òpera de Massy (Paris-Sud) i d'OPERA 2001.

Per una altra banda, cal destacar que Martin Mazik al costat de Dominique ROUITS (de l’Òpera de Massy París) són els directors musicals, i Luis Miguel LAINZ és l’encarregat de la direcció artística.

Les entrades es poden aconseguir en les oficines de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi al carrer Santa Lucia de 17 a 20,30 hores fins al divendres 4 de març, en la taquilla del Teatre Calderón i en la següent pàgina web.