El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

L'associació contra incendis forestals Acif-Alcoi rep un nou vehicle equipat per a l'extinció d'incendis

Imatge vía xarxes socials GVA

Els quatre vehícles, en els quals la Generalitat ha invertit 143.767,40€, compten amb una motobomba d'una capacitat per a 400 litres i prestacions específiques per a l'extinció d'incendis

Acif-Alcoi, ha estat una de les quatre associacions que ha rebut, per part d'AVSRE, material per a l'extinció d'incendis forestals

Les associacions contra incendis forestals Acif-Mariola Verda (Bocairent), Acif-Alcoi, Acif-Ayora i l'Associació per a la Defensa de la Naturalesa (Enguera), són les quatre entitats seleccionades a les que l'Agència Valenciana de Seguritat i Resposta a les Emergències (AVSRE), ha cedit l'ús de quatre 'pick-up' totalment equipades. La consellera de Justicia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo i el director d'ASVRE, José María Ángel, han sigut els que han fet l'entrega. Bravo, ha reconegut l'important tasca que duen a terme els voluntaris i voluntàries en les tasques d'extinció d'incendis. 

Els quatre vehícles, en els quals la Generalitat ha invertit 143.767,40€, compten amb una motobomba d'una capacitat per a 400 litres i prestacions específiques per a l'extinció d'incendis. També compten amb una bomba d'aspiració que permet carregar el depósit d'aigua en tan sols 5 minuts.

Els criteris objectius que han tingut en compte des d'Emergències per entregar aquest material, han sigut demogràfics i ambientals i, les dades pròpies del Registre dels serveis de voluntariat de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana referents a associacions col·laboradores en exticinció d'incendis.