El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'associació contra incendis forestals Acif-Alcoi rep un nou vehicle equipat per a l'extinció d'incendis

Imatge vía xarxes socials GVA

Els quatre vehícles, en els quals la Generalitat ha invertit 143.767,40€, compten amb una motobomba d'una capacitat per a 400 litres i prestacions específiques per a l'extinció d'incendis

Acif-Alcoi, ha estat una de les quatre associacions que ha rebut, per part d'AVSRE, material per a l'extinció d'incendis forestals

Les associacions contra incendis forestals Acif-Mariola Verda (Bocairent), Acif-Alcoi, Acif-Ayora i l'Associació per a la Defensa de la Naturalesa (Enguera), són les quatre entitats seleccionades a les que l'Agència Valenciana de Seguritat i Resposta a les Emergències (AVSRE), ha cedit l'ús de quatre 'pick-up' totalment equipades. La consellera de Justicia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo i el director d'ASVRE, José María Ángel, han sigut els que han fet l'entrega. Bravo, ha reconegut l'important tasca que duen a terme els voluntaris i voluntàries en les tasques d'extinció d'incendis. 

Els quatre vehícles, en els quals la Generalitat ha invertit 143.767,40€, compten amb una motobomba d'una capacitat per a 400 litres i prestacions específiques per a l'extinció d'incendis. També compten amb una bomba d'aspiració que permet carregar el depósit d'aigua en tan sols 5 minuts.

Els criteris objectius que han tingut en compte des d'Emergències per entregar aquest material, han sigut demogràfics i ambientals i, les dades pròpies del Registre dels serveis de voluntariat de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana referents a associacions col·laboradores en exticinció d'incendis.