El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació de comerç "Alcoy Ensanche" ja té nou logo

Aquest logo ha sigut dissenyat per Juan Martínez García, alumne de l'Escola d'Art i Superior de Disseny, que ha col·laborat en aquesta iniciativa.

L'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi ha sigut l'encarregada d'elaborar el nou logo de l'Associació de Comerç "Alcoy Ensanche". Aquesta iniciativa ha servit per a fer que els alumnes tinguen un projecte amb un client real, que tant la directora del centre, Pilar Blasco, com Rafael Calbo, coordinador del departament de Disseny Gràfic de l'EASD, han qualificat com satisfactòria, ja que és una motivació per als alumnes.

A més, han recalcat la bona predisposició de l'Associació de comerç "Alcoy Ensanche" que ha explicat molt bé a aquests alumnes que és el que buscaven amb aquest nou logo. María José Francés, presidenta de "Alcoy Ensanche" ha donat l'enhorabona a tots els participants, però en concret als tres finalistes: Cristina Navalón, Clara García i Juan Martínez. Aquest últim finalment ha sigut el guanyador, i el logo que ell ha dissenyat serà el que l'associació utilitze. 

Per la seua part, la regidora de Comerç, Vanessa Moltó ha destacat la importància del comerç local a la nostra ciutat, i és que hi ha uns 1.000 comerços a tota la ciutat que creen uns 2.000 llocs de treballs. Sols al barri de l'Eixample, es troben un 30% d'aquests negocis.