El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació de Sant Jordi presenta el 2on concurs d’Escaparatisme

Cartell Concurs d’Escaparatisme Premis Sant Jordi / ASJ
  • Les inscripcions es podran presentar entre el 7 i el 13 de març de 2022 en el següent enllaç.
  • Els premis están valorats en 600€ i 300€.

 

Després de dos anys d'inactivitat festera per la irrupció de la pandèmia, torna el Concurs d’Escaparatisme Premis Sant Jordi a la nostra ciutat. Enguany és la segona vegada que es realitzen i tenen per objectiu premiar als aparadors més ben ambientats en les Festes de Moros i Cristians.

Tornen les festes de Moros i Cristians i, amb elles, la segona edició dels premis d’Escaparatisme. Aquests premis estan organitzats per l'Associació de Sant Jordi i compten amb l'assessorament i ajuda de la Cambra de Comerç d'Alcoi, ACECA i la Federació de Comerç d'Alcoi.

El concurs va dirigit als establiments comercials amb botiga física oberta al públic en el municipi d'Alcoi i té per objectiu donar rellevància als actes organitzats en honor del nostre patró Sant Jordi. Els participants, per tant, exhibiran les seues creacions des de l'1 fins al 25 d'abril. El premi té dues categories: d'una banda es premiarà a aquells aparadors més ben decorats i, per una altra, els establiments més ben ambientats interiorment en funció de criteris artístics relatius a les Festes de Moros i Cristians. En dues categories hi haurà primer i segon premi valorats en 600€ i 300€ respectivament.

Per a poder participar s'hauran de complir les bases establides i realitzar una preinscripció prèvia en la web de l'Associació de Sant Jordi. Les inscripcions es podran presentar entre el 7 i el 13 de març de 2022.

En la presentació oficial, que va tindre lloc el passat 24 de febrer, el President de l'Associació, Juan José Olcina Navarro, va afirmar: “enguany, després de dos anys, és un any molt especial i crec que tot el món hem de participar encara més".

Per la seua part, el ponent de Modernització i Nous Projectes, Víctor Hugo Ribes, va explicar: “des de l'Associació volem ajudar el màxim als establiments després d’aquests dos anys, així que animem a la gent a participar”.

A més, Pablo de Gracia Pérez, President de la Cambra de Comerç, va agrair a l'Associació “per fer participe de la festa al sector comercial tan important per al teixit econòmic de la ciutat”.