El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació de Sant Jordi presenta el 3r concurs d'Aparadorisme

Cartell III edició Concurs d'Aaparadorisme Premis Sant Jordi
  • Les inscripcions es podran presentar entre el 6 i el 20 de març de 2022 en el següent enllaç.
  • Els premis están valorats en 600€ i 300€.

El Concurs d'Aaparadorisme Premis Sant Jordi té per objectiu premiar als aparadors més ben ambientats en les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi i enguany celebra la seua tercera edició.

Les Festes de Moros i Cristians estan a la vora i ja comencen a menejar-se les iniciatives relacionades en aquesta. Una d’elles és la III edició del Concurs d’Escaparatisme Premis Sant Jordi. Aquests premis estan organitzats per l'Associació de Sant Jordi i compten amb l'assessorament i ajuda de la Cambra de Comerç d'Alcoi, ACECA i la Federació de Comerç d'Alcoi.

El concurs va dirigit als establiments comercials amb botiga física oberta al públic en el municipi d'Alcoi i té per objectiu donar rellevància als actes organitzats en honor del nostre patró Sant Jordi. Els participants, per tant, exhibiran les seues creacions des de l'1 fins al 25 d'abril.

El premi té dues categories: d'una banda es premiarà a aquells aparadors més ben decorats i, per una altra, els establiments més ben ambientats interiorment en funció de criteris artístics relatius a les Festes de Moros i Cristians. En dues categories hi haurà primer i segon premi valorats en 600?€ i 300?€ respectivament.

Per a poder participar s’han de complir les bases establides. Les inscripcions es podran presentar entre el 6 i el 20 de març de 2023 en el següent enllaç.