El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació de Sant Jordi rebrà 35.000 euros per a promocionar les festes

El Consell ha aprovat aquest conveni de col·laboració per a la promoció de les festes de Moros i Cristians d'Alcoi, amb 9.000 euros més que l'any passat i a més s'ha destinat la mateixa xifra que a les Falles de València.

El Consell ha aprovat la subvenció de 35.000 euros per a promocionar les festes de Moros i Cristians d'Alcoi. Es tracta d'una col·laboració entre l'Associació de Sant Jordi i Turisme de la Comunitat Valenciana, que té com a objectiu promocionar els principals destins turístics de la Generalitat Valenciana a escala nacional i internacional.

Enguany aquesta ajuda ha superat en 9.000 euros a la de l'any passat, que ja va superar en 4.000 a la de l'any 2017. A més, cal destacar que les festes alcoianes s'han subvencionat en 2019 amb la mateixa xifra que les festes més rellevants de tota la comunitat, les Falles.

Amb aquests diners l'Associació de Sant Jordi farà material publicitari, muntatges audiovisuals i altres accions promocionals, per a donar a conéixer millor les festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi.