El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació de Sant Jordi recupera la Cucafera per a la Fira Modernista

La Cucafera tindrà lloc el dissabte 21 a les 19:45, des de la Font Redona fins a la plaça Espanya.

A poc a poc anem apropant-nos al començament de la III Fira Modernista, que es celebrara entre 16 i 22 de setembre. Per això, des de la Regidoria de Turisme i l'Ajuntament d'Alcoi van informant-nos cada pocs dies les novetats que van presentant-se per tal d'omplir el programa.

Per ara ja s'estan units diverses entitats com associacions a aquest gran esdeveniment, i ara és el torn de l'Associació de Sant Jordi, que torna per segon any consecutiu amb l'objectiu de realitzar la Cucafera, un tipus de processó tenint com a principal icona el drac, i que conclourà amb un acte de pregària on la princesa li demana auxili a Sant Jordi. L'activitat tindrà lloc el dissabte 21 a partir de les 19:45, començant per la Font Redona fins a arribar a la plaça Espanya.

Una activitat que pot ser molt interessant, sobretot per als que vulguen conéixer un poc més com la història de Moros i Cristians dins del Modernisme, ja que en aquest cas, la Cuacafera és un acte que ja no es realitza. Juan José Olcina, president de l'Associació de Sant Jordi, convida a tota la gent a participar en aquest esdeveniment on dues festes s'uneixen en una sola.

Recordem, el dissabte dia 21 a les 19:45, des de la Font Redona fins a la plaça Espanya.