El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació de Turisme Alacant Interior incorpora els passejos a cavall en el seu catàleg

Assemblea Ordinària 2020 Associació Turisme Alacant Interior - MCMonllor, IndiraAmaya, TeresaVivar, RamonReche
  • Amb aquesta iniciativa Alacant Interior vol seguir apostant per la natura i l'entorn com a principal marca global, el patrimoni cultural com centre d'interés i la gastronomia com a aglutinador de tota l'oferta.

Des d'aquesta entitat promocionen l'eslògan ‘Ven con la tranquilidad de estar a tus anchas’ i continuaran reforçant el concepte de turisme segur.

L'associació de Turisme Alacant Interior ha pactat un acord per a afegir els passejos eqüestres per la muntanya al catàleg d'activitats que s'ofereixen i dels quals l'Alacant Interior realitza promoció. Els cavalls s'incorporen d'aquesta manera a les rutes cicle turístiques.

Amb aquesta iniciativa Alacant Interior vol seguir apostant per la natura i l'entorn com a principal marca global, el patrimoni cultural com centre d'interés i la gastronomia com a aglutinador de tota l'oferta.

Sobre les conseqüències de la crisi del coronavirus, es manté la intenció a invertir esforços en les diverses festes i celebracions com a punts de màxima intensitat turístiques, encara que mentre duren les dificultats per a la seua celebració Alacant Interior derivarà aqueix esforç cap a la resta d'oferta que pot fer arribar viatgers fins als establiments associats a les nostres comarques.

La presidenta de Turisme Alacant Interior, Indira Amaya, ha explicat que “està sent un any molt dur, el tancament obligatori i la posterior falta de certitud fa que el viatger el pense bé, però a canvi ens presentem com un turisme segur, responsable i amb un producte poc massificat, la qual cosa pot col·laborar que aquest sector es recupere al més prompte possible”.