El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació del Tren Alcoi-Gandia organitza activitats pel 125 aniversari del tren

Durant els caps de setmana del mes de setembre hi haurà programació

L'Associació del Tren Alcoi-Gandia ha organitzat programació durant els caps de setmana del mes de setembre, amb motiu del 125 aniversari del "Tren dels anglesos".

La primera d'aquestes activitats es realitzarà el diumenge 16 de setembre amb la inauguració de la nova temporada de circulacions de trens de 5 pulgades al "Parc Temàtic del Tren Alcoi-Gandia" que està ubicat a la localitat d'Almoines (València). Es tracta d'un circuit de 600 metres de recorregut amb el qual es reprodueix el trajecte que realitzava aquest tren.

Al següent cap de setmana, del 21 al 23 de setembre, es realitzarà el I Encontre de Mòduls Ferroviaris en HO "Ciutat de Gandia", organitzat per l'Associació Valenciana d'Amics del Ferrocarril, amb col·laboració de l'Associació del Tren Alcoi-Gandia i per l'Ajuntament de Gandia.

Per últim, el 30 de setembre, es realitzarà l'activitat esportiva organitzada pels ajuntaments d'Alcoi, Cocentaina, Muro, Beniarrés, Gaianes, L'Orxa i Villalonga a la via verda del Serpis. L'eixida serà des de Alcoi i finalitzarà a Villalonga.