El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Associació d'Empresaris del tèxtil de la Comunitat Valenciana participa en dos projectes europeus

L’Associació d'Empresaris del tèxtil de la Comunitat Valenciana participa en dos projectes europeus / ATEVAL
Els projectes són: ‘EU-Textiles2030’ i el projecte ‘ERASMUS Jóvenes Emprendedores’

L’Associació d'Empresaris del tèxtil de la Comunitat Valenciana participa en dos projectes europeus ‘EU-Textiles2030’ i el projecte ‘ERASMUS Jóvenes Emprendedores’ amb una estança durant sis mesos en una ciutat de la Unió Europea.

ATEVAL, l’associació d'Empresaris del tèxtil de la Comunitat Valenciana participa en el projecte europeu: EU-TEXTILE2030, el clúster europeu de materials tèxtils avançats que està organitza'n la seua primera missió empresarial a Colòmbia, del 23 al 27 de juliol de 2018.

Paral·lelamen, participa en una de les fires més grans de la indústria tèxtil en Amèrica Latina, Colombiamoda 2018 + Textiles2, amb un stand per a mostrar els seus teixits i materials en en Medellín del 24 al 26 de juliol. 

També es participe en el projecte ‘ERASMUS Jóvenes Emprendedores’ en el qual avaluarà el procés d’inscripció del sol·licitant sent, a més un punt de contacte local quan el sol·licitant estiga durant sis mesos en una empresa d’una ciutat europea.

Aquest projecte està dirigit a persones que vulguen crear una empresa amb un negoci viable o empresaris amb menys de tres anys d’antiguitat

Si t’interessa participar, contacta a través del telèfon 96 291 30 30 o envia un correu eye.ateval@gmail.com