El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació en contra de l'ADN en mascotes deixa una 'panderada' (de joguet) al plenari d'Alcoi

Panderada de joguet
Han estat al saló de plens durant els primers 10 minuts

Ja són alguns plenaris els que l'Associació 'Alcoi en defensa dels animals' (antiga Plataforma contra l'ADN en mascotes) està present. L'anècdota en aquesta ocasió ha sigut una 'panderada' (de mentida) que ha deixat un dels integrants d'aquesta nova associació. En la panerada hi havia una bandereta en la qual es podia llegir textualment 'Lista para ser analizada'.

Ja són alguns plenaris els que l'Associació 'Alcoi en defensa dels animals' (antiga Plataforma contra l'ADN en mascotes) està present. L'anècdota en aquesta ocasió ha sigut una 'panderada' que ha deixat un dels integrants d'aquesta nova associació per protestar en contra de les polèmiques proves d'ADN en mascotes. En la panerada hi havia una bandereta en la qual es podia llegir textualment 'Lista para ser analizada'.

Altre dels col·lectius que protestava als plenaris en els últims mesos eren els sindicats de la Policia Local. En aquesta ocasió ja no hi han estat presents al plenari, ja que s'ha arribat a una espècie d'acord amb el regidor de Personal, Alberto Belda.

L'Ajuntament d'Alcoi ha fet una proposta als sindicats de la policia local "raonable i ambiciosa", que suposaria, segons el consistori, "una inversió d'entre 130.000 i 140.000 euros per a donar resposta a les reivindicacions d'aquest col·lectiu". La proposta s'ha traslladat als sindicats policials en la Mesa de Negociació celebrada aquest dimarts 20 de febrer.