El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació Espanyola de Fabricants de Joguets triarà els millors joguets de l'any

Una de les parts del jurat estarà format per un grup de xiquets i xiquetes, ja que ells són els experts en la matèria. Enguany hi haurà tres noves categories a concurs que reconeixeran la sostenibilitat del producte, i els valors socials i culturals que aporta.

Any rere any un jurat d'experts trien als millors joguets de l'any, dividits en 9 categories diferents. A més d'un jurat professional, també es comptarà amb un jurat infantil, format per xiquets i xiquetes, ja que ells són els verdaders experts en joguets.

Més de 60 joguets són els que es presenten enguany i estan fets per 27 empreses diferents, que es disputaran per guanyar en qualsevol de les categories que són: jocs, nines, aire lliure i activitat, construcció, figures d'acció i playsets, jocs electrònics, primera infància i preescolar, vehicles de ràdio control i pistes i per últim, art i treballs manuals. A més també es compta amb tres noves categories que són: millor joguet per a un món sostenible, millor joguet per a un món millor, i millor joguet per a experimentar el món.

El jurat valorarà la innovació, el disseny, la seguretat, jugabilitat, pedagogia, diversió, creativitat, valors que transmet, la seua versatilitat, imaginació.

Els premis es donaran el dia 27 de juny en Madrid, i assistiran els representants de les jogueteres més importants i representants de les institucions relacionades amb el sector.