El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació filatèlica i numismàtica d'Alcoi organitza un intercanvi d'objectes antics

Dissabte 10 de març a les 16:30 h en la seu (Carrer Sant Francesc,38)

La seu de l'Associació filatèlica i numismàtica d'Alcoi, ubicada al Carrer Sant Francesc,38, acull un intercanvi d'objectes antics aquest dissabte 10 de març a les 16:30 h. En aquesta, nomes poden participar els socis, encara que pot assistir tota persona que ho desitge. Entre les peces antigues es poden trobar targetes postals, llibres, targetes funeràries, cupons de l'ONCE, àlbums de monedes, periòdics, articles relacionats amb la festa...

La seu de l'Associació filatèlica i numismàtica d'Alcoi, ubicada al Carrer Sant Francesc,38, acull un intercanvi d'objectes antics aquest dissabte 10 de març a les 16:30 h. En aquesta, nomes poden participar els socis, encara que pot assistir tota persona que ho desitge. Entre les peces antigues es poden trobar monedes, segells, targetes postals, llibres, targetes funeràries, cupons de l'ONCE, àlbums de monedes, periòdics, articles relacionats amb la festa... Hi ha peces, fins i tot, de 1647. Una de les peces més importants és un 'patagón' de Felipe IV o peces de prefilatelia de 1832. 

Altra de les activitats que prepara l'associació és la 1a Fira de Numismàtica en l'Hotel Sercotel Ciutat d'Alcoi. Aquesta se celebrarà el dissabte 12 de maig.