El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació Legado Histórico Industrial de Alcoy i la UPV signen un conveni de col·laboració

D'esquerra a dreta: Enrique Masià, Francisco Mora i Juan Ignacio Torregrosa durant la signatura del conveni.

Es constituirà una Comissió de Seguiment integrada per Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus d'Alcoi de la UPV, i Enrique Masiá, que es reunirà almenys una vegada a l'any.

L'entesa entre ambdues entitats permetrà l'elaboració i execució conjunta de projectes enfocats a la posada en valor del patrimoni històric industrial d'Alcoi.

El rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco Mora i el president de Legado Histórico Industrial de Alcoy (LHIA), Enrique Masiá, han rubricat al Campus d'Alcoi de la UPV aquest acord. Com a part de les accions concretes que es deriven de l'acord, cal destacar l'intercanvi recíproc de llibres, publicacions i altres materials de recerca, així com l'intercanvi per temps limitat d'estudiants, professors i investigadors i personal d'administració i serveis.

A més es constituirà una Comissió de Seguiment integrada per Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus d'Alcoi de la UPV, i Enrique Masiá, que es reunirà almenys una vegada a l'any i sempre que se sol·licite per alguna de les dues parts.