El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Associació per a la Integració del Xiquet rep els beneficis obtinguts per la venda del llibre dels Contes de Medley I

L’Associació per a la Integració del Xiquet rep els beneficis obtinguts per la venda del llibre dels Contes de Medley I / AIN
Dimarts 22 hi haurà una mini activitat-taller d'escriptura en la qual els alumnes d’AIN podran escriure al costat de l'autor alcoià Carlos Gran

L'autor Alcoià Carlos Gran ha visitat l’Associació per a la Integració del Xiquet per a donar els beneficis obtinguts per la venda del llibre dels Contes de Medley I. Una quantia de quasi 700 €.

L’Associació per a la Integració del Xiquet a Alcoi ha rebut una quantia de quasi 700 €, de la mà de l’autor Alcoià Carlos Gran amb els autors Ricard Viloca, Dai Chiora, Melany Mena, Elisa Vila, Jordi Phang i JF de Gregorio, dels beneficis obtinguts per la venda del llibre dels Contes de Medley I.

Aquests contes, són una saga de 4 llibres que ha publicat l'Editorial Javisa23. El segon volum està previst publicar-se per a finals de 2019.

Els xiquets de l’associació a més podran gaudir, el dia 22 de maig d’un mini activitat-taller d'escriptura en la qual podran escriure al costat de Carlos Gran un conte a l'estil Book PLAY i publicar-ho en la seua pròpia pàgina de Facebook. Aquesta activitat és una forma divertida de conèixer als xiquets i la seua forma de pensar, desenvolupant la seua imaginació i estímuls.