El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Associació Serra Mariola té previst un 85% d’ocupació hotelera per a Setmana Santa

Els municipis que conformen el paratge són Bocairent, Muro d’Alcoi, Cocentaina, Banyeres de Mariola, Agres, Agullent, Alcoi i Alfafara.

L’Associació Serra Mariola preveu per a aquestes vacances de Setmana Santa que l’ocupació hotelera arribe a un 85%, segons les dades oferides pels diferents establiments de la zona, especialment els de caràcter rural que ja superen el 90% de les reserves. Xifres que superen al 78% d'ocupació que preveu el Ministeri de Turisme per a tot el país.

Bocairent, Muro d’Alcoi, Cocentaina, Banyeres de Mariola, Agres, Agullent, Alcoi i Alfafara, són els municipis que conformen aquesta associació.

Aquest col·lectiu considera que Setmana Santa és un dels períodes preferits per a viatjar dels espanyols, i per tant això fa que les reserves siguen elevades. La Serra Mariola, és una de les destinacions claus en el turisme rural, ja que disposa de rutes de senderisme, quantitat de paratges, varietat gastronòmica i patrimoni arquitectònic i història als municipis que la formen.