El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ateneu de Cocentaina finalitza els actes en honor a la patrona amb el concert de Santa Cecília

III Festival de bandes joves a la Fira de Tots Sants de Cocentaina / Facebook Ateneu Musical

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el Concert de Santa Cecília el pròxim dissabte 24 de novembre de 2018 a les 19.00h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina.

El concert serà interpretat en la seua primera part la Banda Jove de l'Ateneu, mentre que la segona part anirà a càrrec de l'Ateneu Musical, que oferirà un programa on homenatjar la figura de Leonard Bernstein amb ocasió del centenari del seu naixement.

La Banda Jove actuarà sota la batuta de Joan Soler amb un programa conformat pel pasdoble Luis Sáez, de José Insa; Oblivion, d’Ástor Piazzolla, on actuarà com a solista la clarinetista Júlia Faus; Tenoromantic, del compositor Koos Mark, serà la següent obra a interpretar, amb altre jove solista al saxo tenor: Andreu Barceló; i per a finalitzar la primera part, interpretaran l’obra A Medieval Suite, d’André Waignein.

Durant la segona part s'interpretarà l’obertura Slava!, del compositor Leonard Bernstein; a continuació l’obra Divertimento, d’Oliver Waespi; i per acabar una altra obra de Leonard Bernstein, Three Dance Episodes from On the Town. La banda actuarà sota la direcció del mestre José Miguel Fayos.

Abans de començar la segona part on actuarà l’Ateneu Musical, els nous membres de la banda rebran un xicotet reconeixement i s’incorporaran a la mateixa per a interpretar junt amb la resta de músics un programa d’alt nivell.