El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ateneu Musical de Cocentaina celebra el seu concert de cap d'any el dia 6 de gener

La banda en meitat del concert de Santa Cecília / Facebook Societat Ateneu Musical de Cocentaina

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el Concert de Cap d’Any el diumenge 6 de gener de 2019 a les 12 h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina. Aquest concert suposa un homenatge als socis de l’Ateneu, els músics i el seu director.

Per al primer concert del 2019, la Banda i el seu director titular José Miguel Fayos, presentaran i oferiran algunes obres de caràcter festiu i cerimonial, interpretant alguns dels Valsos i marxes més recurrents del repertori orquestral tradicional.

El programa constarà de dues parts: a la primera meitat del concert, la Banda interpretarà Danza Oriental de Josep M. Izquierdo, el Divertimento d’Oliver Waespi i Marines Heritage de Jef Penders. La segona part s'iniciarà amb dues obres de Johan Strauss, la Marcha Persa i el vals 'Cuentos de los bosques de Viena'. Continuant amb la marcha Attila de Julius Fucik, i acabant amb un dels més famosos valsos del repertori vienés: El bello Danubio Azul de Johan Strauss. Tot sota la direcció del mestre José Miguel Fayos.