El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Atzeneta baixa a Tercera

  • Espanyol B 3 Atzeneta 0

L'Atzeneta ha baixat a la Tercera RFEF. Era qüestió d'acceptar realitat i saber que la darrera jornada de lliga era la crònica d'una mort anunciada.

Els de David Albelda necessitaven una carambola que no s'ha produït en cap dels casos. El primer d'ells passava per una victòria dels taronja a la Ciutat Esportiva Jarque que no sols no s'ha produït sinó que el conjunt valencià ha eixit golejat pel filial perico per 3 a 0. A més, els dos resultats que no estaven en mans dels valencians tampoc han afavorit els interessos atzeneters.
Amb tan sols 16 jugadors en la convocatòria, l'Atzeneta ha fet front a un impossible i menys quan al cap de dotze minuts els locals s'han avançat al marcador amb un gol d'Iván Gil. Més difícil encara. Les aproximacions a les dues àrees han pogut canviar el marcador, però unes vegades la mancança d'encert en els visitants i per altra les prodigioses aturades de Lucas Anacker han evitat les variacions en el marcador.
Després de la represa, Ayo ha pogut posar les taules, però el que s'ha trobat l'Atzeneta ha estat el segon de l'Espanyol B, que ha portat la firma de Becerra i que sentenciava el matx. El mateix futbolista colombià ha posat el cop de gràcia amb el tercer que certificava el triomf i salvació dels pericos i l'enfonsament de l'Atzeneta que baixa a la Tercera RFEF després d'un any a la categoria de bronze del futbol espanyol.

Reaccions al descens
A la conclusió de la confrontació David Albelda ha assegurat que 'els xavals s'han entregat i han donat tot el que tenien, però han arribat molt justos'. El tècnic de Pobla Llarga està segur que el proper any, l'Atzeneta partirà en la rampa d'eixida com 'a favorit en la nova tercera i estic segur que tornarà a estar per estes categories'
Per la seua part, Alex Chico, lesionat davant l'Olot i operat recentment, també ha demanat disculpes als aficionats a través de les xarxes socials i ha llançat un missatge d'esperança per tornar a veure els taronja a la 2a B. El d'Adra ha donat la cara i ha 'demanat perdó a tota l'afició. No vam saber estar a l'altura quan havíem d'haver de fer-ho. Agrair a tota l'afició taronja per haver estat sempre ací al peu del canó. Sens dubte, això ens servirà d'aprenentatge per a créixer en l'esportiu i personal. Estem en deute amb tota la Atzeneta d'Albaida. I estic segur que amb el bon fer de tota la directiva, i amb els valors que sempre ens han caracteritzat, humilitat, treball i honradesa es tornarà a gaudir d'aquesta categoria. Gràcies! TORNAREM'