El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Atzeneta no troba el forat per superar el Saguntino

Onze de l'Atzeneta davant el Saguntino. Foto: Alexis Robledillo.
  • Partit a porta tancada que ha acabat amb el resultat de 0-0
  • Les sensacions a la segona meitat no han sigut bones per als futbolistes de David Albelda.

Al primer partit de pretemporada al camp del Regit, l'Atzeneta no ha estat capaç de superar a un Tercera. Fins i tot, el conjunt romà ha posat contra les cordes als deixebles de David Albelda, especialment a la segona part on Anacker ha estat el millor dels taronja.

Empat sense gols al primer partit de pretemporada al camp del Regit on Atzeneta i At. Saguntino han estat incapaços de perforar la porteria contrària, un resultat que pot saber millor als romans perquè militen una categoria per davall que l'Atzeneta. El quadre taronja no ha estat còmode i ha inquietat a Marcano, exporter dels atzeneters, en tan sols dues ocasions: Dues aproximacions que han estat avortades per un defensa i pel porter santanderí del Saguntino respectivament.


La represa ha sentat millor als del Camp de Morvedre que s'han acostat a la porteria dels locals amb molt de verí. El primer avís ha portat la signatura de Keita Jr amb un remat que el pal ha escopit per evitar la primera diana morvedriana. Han sigut moments en què el porter Anacker s'ha convertit en protagonista de l'equip de David Albelda amb dues aturades de mèrit que han salvat de la derrota atzenetera.

 

A les dificultats pròpies de la superioritat del rival s'ha afegit l'expulsió d'Enrique José que ha deixat en inferioritat a l'Atzeneta. No obstant això, Alex Chico ha pogut deixar el triomf en terres vallalbaidines amb un remat que ha repel·lit el travesser i amb el qual ha finalitzat este nou partit de pretemporada.