El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Atzeneta perd davant el Vila-real B en el tram final del partit

  • Vila-real B 1 Atzeneta 0
  • Vadik va ser l'autor del gol a les acaballes del partit

L'equip de David Albelda es va mostrar molt seriós en el treball defensiu, però li va costar crear perill als voltants de la porteria grogueta. Vadik, en els darrers minuts de la confrontació va superar Joan, donant el triomf als futbolistes del mini-submarí groguet.

La visita a la Ciutat Esportiva de Vila-real era una prova de foc per a un Atzeneta que encara es troba en fase d'acoblament de les noves cares i sobretot perquè enfront es trobava possiblement el conjunt de més qualitat del subgrup valencià de la 2a B. Era una bona manera de calibrar com s'hi troba l'Atzeneta de cara a l'incipient començament de lliga. I atenent al que es va veure sobre la catifa del camp castellonenc, una lectura és ben clara: L'equip competeix com el que més i aquells que vulguen superar als de David Albelda hauran de posar-se el mono de feina i tirar d'intensitat per superar-los. Això, més gotetes de qualitat que ahir van ser els que van posar en un destret als taronja.
El minisubmarino va ser qui va gaudir de les ocasions més clares al llarg de la primera meitat: una a baló aturat i una altra amb un remat dintre de l'àrea després d'una jugada individual per banda esquerra. Poc més al full de mèrits dels locals. Pel que fa a l'Atzeneta, seriós treball defensiu, però la porteria grogueta es va visitar sense massa verí.

El gol en la 2a meitat
La segona meitat va ser molt semblant a la primera; escasses aproximacions als voltants de la porteria vallalbaidina tot i que amb més perill que els primers quaranta-cinc minuts. En una d’elles, I quan el rellotge marcava els instants finals de l'enfrontament, va arribar el gol. Una treta des del cantó va ser rematada per Vadik al fons de la xarxa deixant un gust amarg entre l'expedició atzenetera tot i que en estos partits el resultat sol quedar en un segon pla. Tot i aixó, abans del xiulet final, l'Atzeneta va tindre dues possibilitats de posar les taules marcador, pero este ja no va variar.