El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’aula de 3 anys, que es va suprimir al CEIP Real Blanc de Cocentaina, tornarà al curs 18-19

Concetracions al Real Blanc en el moment de suprimir l'aula / Real Blanc
Conselleria atén les al·legacions del Consell Escolar Municipal

La Conselleria d’Educació ha comunicat que el CEIP Real Blanc de Cocentaina tornarà a tindre l’aula per a xiquets de 3 anys que es va suprimir en el curs 2017/2018. Segons indica el comunicat de l’Ajuntament, la Generalitat ha acceptat les al·legacions del Consell Escolar Municipal.

Després de perdre l’aula, la comunitat educativa del Real Blanc es va concentrar. Entre les al·legacions presentades explicaven que l’escola es troba en bones condicions i que amb la supressió d’aules s’estarien desaprofitant els recursos del centre; que l’escrit on es comunicava l’arranjament escolar no es va presentar en temps i forma per part de Conselleria i que l’Ajuntament de Cocentaina no és qui hauria d'haver comunicat aquesta resolució, o que l’Educació Infantil del Real Blanc es veuria afectada pedagògicament amb aquesta retallada d’unitats.

Segons el padró municipal, són 84 xiquets els que poden optar a aquesta aula i hi haurà un total de 115 places disponibles, distribuïdes de la següent forma: 46 vacants al Real Blanc, 46 vacants al Bosco i 23 al Convent. Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, s’alegra que “s'hagen atés les demandes de l'escola. Esperem que una vegada feta la matrícula no es tanque cap aula, ja que hi haurà aproximadament 30 vacants. En tot cas, i si açò passara, demanarem responsabilitats directament al Director general de Política Educativa Jaume Fullana, que és qui va decidir la supressió anterior”.