El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Laura Casabuena, gimnasta de "El Pastoret" es convocada per al Control Tècnic Senior de Gimnàstica Artística Femenina

Laura Casabuena, gimansta de "El Pastoret"

El torn perquè Laura faja el control serà el divendres 5 de març, des de les 18.00h fins a les 21.00h. 

La jove gimnasta de "El Pastoret" ha sigut convocada per part de la seleccionadora espanyola, Lucia Guisado, qui ja va mostrar un gran interès per l'evolució de Laura en el passat Campionat d'Espanya

Laura Casabuena participarà en el Control Tècnic Senior de Gimnàstica Artística femenina juntament amb altres gimnastes de diferents comunitats autònomes (Balears, Catalunya i Madrid). Les selccionadores espanyoles no han dubtat en conovocar a Laura per al Control Nacional, les quals ja en el passat Campionat d'Espanya la van felicitar pel gran treball realitzat durant la temporada. 

Degut a la pandèmia, l'entrenament serà online i totes les gimnastes convocades hauran de demostrar el seu estat de forma físic i tècnic mitjançant la realització dels seus exercicis en tots els aparells. El torn per que Laura faja el control serà el divendres 5 de març, des de les 18.00h fins a les 21.00h. 

La jove gimnasta té moltes ganes de demostrar tot el que està treballant i té un objectiu clar: arribar a formar part de la Selecció Espanyola de Gimnàstica Artística Femenina.