El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Laura Casabuena i Aitana Morant participen en la Concentració de Gimnàstica Artística de Tecnificació Femenina de la Comunitat Valenciana

Laura Casabuena i Aitana Morant

La Concentració es va dur a terme durant la Setmana Santa. Degut a la situació actual, els responsables de la Tecnificació GAF van decidir realitzar la Concentració virtualment

Les 20 gimnastes que van formar part d´aquest pla, es van citar per videoconferència on van estar sota les ordres dels entrenadors responsables de la Tecnificació GAF, com són Beatriz García, Yolanda Gonzalez, Tavi Fuentes i l´ex-seleccionador espanyol Álvaro Montesinos. Aquests van programar uns entrenaments adequats i adaptats a les condicions d´aquesta situació.
Les gimnastes alcoianes Laura Casabuena i Aitana Morant , que perteneixen al club “El pastoret”, ho van donar tot en les sessions programades, demostrant que estàn seguint la seua preparació diària, per a quan puguen tornar al gimnàs i, així, estar en bona condició física. 
Gràcies a la resposta tan positiva de tots, es va decidir programar una nova jornada de tecnificació per al pròxim dissabte 25 d´abril, en la que es farà un seguiment a totes les gimnastes i, es vorà si estan realitzant els seus entrenaments amb normalitat.