El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Laura Casabuena, junt amb l’equip nacional, passen a la final del Campionat d’Europa de Gimnàstica Artística

Laura Casabuena amb el seu equip al Campionat d'Europa

 

  • L'equip nacional de Gimnàstica Artística aconsegueix passar a la final del Campionat d'Europa i una plaça per als Mundials que tindran lloc en octubre.

Continuen les bones notícies esportives de la mà de l’alcoiana Laura Casabuena. La gimnasta, després de salvar la prova de barra amb les seues habilitats d’equilibri, va aconseguir quedar 26a en la classificació general. Per la seua part, l’equip nacional va obtindre una 8a posició i va aconseguir passar a la final i una plaça per al Mundial d’octubre.

L’equip nacional, compost per Alba Petisco, Emma Fernández, Lorena Medina, Paula Raya i Laura Casabuena es troben a un pas de guanyar el Campionat d’Europa.

Després dels diversos exercicis que van realitzar les esportistes, l’equip va aconseguir l'octava posició i, per tant, passar a la final del Campionat d'Europa que està disputant-se en Munich. Amb aquesta posició, Espanya aconsegueix, a més, la plaça per a competir en els Mundials que tindran lloc en Liverpool en octubre.

Laura Casabuena es va estrenar en el Campionat amb un llisque que va aconseguir camuflar gràcies als seus dots d'equilibri. La gimnasta, després d'una entrada d'esquena a la barra d'equilibris (de 10 cm d'ample), va deixar el peu dret pràcticament fora de l'aparell, però amb un moviment d'equilibri va aconseguir mantindre's damunt de la barra aconseguint una puntuació d'11,773. Després de realitzar la resta d'exercicis, l'alcoiana va quedar 26a amb un total de 49,266 punts.

Casabuena es troba en una ratxa incessable des que va quedar subcampiona en el Campionat d'Espanya de Gimnàstica Artística de la RFEG, una posició més arrere que l'olímpica Alba Petisco, factor que indica que Laura està a nivells de l'elit absoluta.